Accessibilitat

El web cass té com a compromís esdevenir un web que tingui un disseny accessible sense obstacles visuals i tecnològics per al major nombre possible d'usuaris, apropant així l'ús de les noves tecnologies a tothom.

Per dur a terme aquest objectiu, el web cass aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea. En concret, el web cass vol que totes les pàgines web de la Caixa Andorrana de Seguretat Social compleixin les pautes d'accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI, que tenen com a funció principal guiar el disseny perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

Això significa que tant una persona amb algun tipus de disminució com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l'accés a la informació de la pàgina web, pugui accedir als continguts amb èxit.

Entre aquestes pautes hi ha que la persona usuària pugui canviar la mida del text a la que li convingui més perquè els continguts es vegin de manera més clara.

Imprimir